Evenementen

Gedurende het jaar zetten wij onze deuren regelmatig open om belangstellenden te ontvangen. Volg ook onze Facebookpagina voor meer informatie hierover.

Open dag & Streekproducten markt

Ieder jaar houden wij een open dag gecombineerd met een markt waar streekproducten, artikelen uit onze houtwerkplaats, ons keramiekatelier en diverse plantjes uit onze tuin en kas te koop zijn.
Je kunt een rondleiding krijgen over ons Zorgerf, waarbij je kunt zien en ervaren wat wij te bieden hebben aan onze cliënten en aan de mensen uit onze omgeving. Ook kinderen kunnen zich hier volop vermaken met onder andere ritjes op een pony, knutselen, springen op het luchtkussen, poffertjes bakken en een loterij waar leuke prijzen te winnen zijn.

Themaweek in augustus

In de zomer is er rond half augustus veel te beleven op en rond het Zorgerf Waarland tijdens de themaweek. Zo was er al eens een circusweek met een voorstelling waarbij onze cliënten lieten zien wat zij geleerd hadden tijdens circusworkshops. Ook waanden wij ons eens in het primitieve leven van de Middeleeuwen.
In de zomer van 2021 staan de Olympische Spelen centraal. Je bent welkom als toeschouwer én als deelnemer bij de diverse sportieve activiteiten.

Openlucht concert/toneel

Zodra het weer kan, willen wij graag op ons Zorgerf gezelschappen uitnodigen die een of meerdere muziek- of toneelvoorstellingen komen geven.

Kerst evenement

In december wordt ons kabouterpad getransformeerd tot ‘De weg naar Bethlehem’. Wij nodigen je uit om via dit mooi versierde pad te lopen naar onze ‘herberg’ en de stal, waar je tussen de dieren kunt genieten van een kerstverhaal en de liederen van het koor Nura uit Anna Paulowna.
Dit alles komt tot stand samen met de leerlingen van het Regius College Schagen, die ons tijdens hun maatschappelijke stage helpen bij dit evenement.

Kinderfeestje

Wist je dat je ook je kinderfeestje bij ons kunt houden? Je mag spelletjes doen, pony’s pimpen (hun manen vlechten en versieren) en op ze rijden, cake bakken in de keuken en de cake versieren en opeten in de theetuin, met de dieren spelen en nog veel meer. Lijkt dat je leuk? Neem dan contact op.

IMG_1805
IMG_6484
IMG_1790