Nieuws

Onze vakantie themaweek komt er weer aan!

Van 15 tot 19 augustus is onze jaarlijkse themaweek. De vakantieweek voor onze cliënten zal dit jaar echt in het thema van vakantie staan, want het thema is ‘Campingleven’. Om nog niet te veel te verklappen vertellen we nu alleen dat er op de donderdagmiddag een Superbingo wordt gehouden, waarbij de ouders van de cliënten ook van de partij mogen zijn.

5 jaar Zorgerf: Feest!

op 19 augustus zullen wij het vijfjarig bestaan van Zorgerf Waarland gaan vieren met onze cliënten, hun ouders/verzorgers en de medewerkers.

Open dag

Onze open dag is verplaatst naar zaterdag 27 augustus. Deze dag is bedoeld voor familie, vrienden en bekenden van onze cliënten. Zij kunnen hen die dag laten zien wat voor werk zij doen op en rond het Zorgerf. Ook voor toekomstige cliënten en hun familie zetten wij onze deuren open, zodat zij ons Zorgerf in bedrijf kunnen zien.

Woonhuis 1a gaat op vakantie

In september zullen de cliënten van woonhuis 1a kun koffers gaan pakken. Zij maken zich dan klaar voor een vakantie op het eiland Texel.

PluZorg Magazine 2

Met trots presenteren wij ons tweede PluZorg magazine, de zomer editie. Onze cliënten, partners, aangesloten organisaties, gemeenten en zorgverleners kunnen lezen over onze PluZorg bijeenkomst, nieuw aangesloten bedrijven, verhalen van cliënten, en natuurlijk het heerlijke recept uitproberen.
Wil je het magazine ook lezen, maar heb je het niet ontvangen? Neem dan contact op via info@zorgerfwaarland.nl

Nieuwe locatie van Het Zorgerf in Aartswoud

De zorgboerderij bij het Rundveemuseum in Aartswoud zal per 1 november 2022 van de Prinsenstichting overgaan naar PluZorg.
Klik hier om het artikel te lezen zoals dat in het Noord-Hollands Dagblad gepubliceerd is op 27 juli jl.

Landbouwdag Opmeer

Maandag 1 augustus was de Landbouwdag in Opmeer. Met zoveel van onze zorgbedrijven op het agrarische vlak mochten wij daar als PluZorg niet ontbreken. Diverse medewerkers en coördinatoren van onze organisatie hebben daar uitleg gegeven over wat wij kunnen bieden op het gebied van zorg, dagbesteding, wonen en logeren. Voor onze cliënten die daar aanwezig waren was het een mooi uitje en zij hebben zich daarbij ook ingezet om te helpen met uitdelen van onze promotie materialen en het netjes houden van het terrein.

Ouders bedankt en vrijwilligers gezocht

Warmte en een beetje water zorgde ervoor dat het onkruid op Het Zorgerf Waarland weelderig kon groeien. Daarom zijn wij ontzettend blij dat een groep ouders/familie van onze cliënten heeft geholpen om Het Zorgerf weer netjes te maken.
Sinds de coronaperiode hebben wij helaas minder vrijwilligers beschikbaar. Heeft u zin en tijd om af ten toe uw groene vingers in het zetten bij ons? Dan horen wij het graag!

plu
foto onkruid wieden Waarland